Vår sponsor Egge Gård presenterer Eplegløgg

Av 4. oktober 2016Nyheter

Eplegløgg med plomme krydret med stjerneanis og laurbær er full av næringsstoffer uten tilsatt sukker. Norske plommer av høy kvalitet ble kastet ut på jordet fordi de var for små til å selges. Nå kjøper vi plommene prosesserer de til ren puré i vår passeringsmaskin. Deretter blander vi puréen med Liereple og krydrer med stjerneanis og laurbær. Vi er glade for å kunne bruke så fine råvarer i Egge Gård Eplegløgg. Et friskt, spennende og ikke minst sunt alternativ til annen gløgg og Glühwein. I salg hos Rema 1000, Coop og Meny.

Tips

Egge Gård Eplegløgg er deilig som aperitiff på vinterstid. Det er veldig koselig å drikke en ordentlig gårdsprodusert gløgg laget på norske råvarer, til jul. Ønskes gløgg med alkohol, anbefaler vi å tilsette Egge Gård Eplebrennevin eller hvit rom i forholdet 1:10. Eplegløggen kan forøvrig nytes både varm og kald.»

Les mer om Egge Gård her!